Shell PowerGas zmienia nazwę na Shell AutoGas

Shell Polska rozpoczął rebranding paliwa LPG oferowanego na stacjach Shell, dostępnego dotąd pod nazwą Shell PowerGas, a wkrótce Shell AutoGas.
shell auto gas

Zmiana ta zostanie wprowadzona na wszystkich placówkach do końca września.

LPG Shell AutoGas zapewnia wysoką jakość – podczas tankowania paliwo poddawane jest procesowi filtracji w celu zapewnienia jego maksymalnej czystości. Niezwykle dokładny filtr separuje zanieczyszczenia, a zainstalowany magnes dodatkowo wyłapuje cząsteczki metali, dzięki czemu uzyskiwana jest maksymalna czystość LPG. Shell AutoGas jest też paliwem przyjaznym dla środowiska. Emituje mniej szkodliwych substancji w porównaniu do innych paliw.

Shell AutoGas znajdzie się w regularnej ofercie Shell Polska, co oznacza, że wszystkie promocje dotyczące zakupu paliw obejmą również gaz o nowej nazwie.  Zakup Shell AutoGas premiowany jest w programie lojalnościowym Shell ClubSmart w wymiarze 1pkt/litr.

Niezmieniona zostaje jakość obsługi na podjazdach stacji Shell – klienci wciąż mogą liczyć na pomoc przeszkolonego personelu. Zarówno podczas tankowania gazu jak i innych paliw płynnych.  Wysokie standardy bezpieczeństwa obowiązujące na stacjach Shell oraz najwyższej klasy urządzenia zapewniają wysoki poziom bezpieczeństwa zarówno klientom stacji, jak i ich pojazdom.