• 15/03/2016 Gwiazda Jakości Obsługi 2016 dla Shell Polska

Warszawa, 15 marca 2016 r. – Shell Polska po raz trzeci został uhonorowany nagrodą Gwiazda Jakości Obsługi. Wyróżnienie to przyznawane jest w ramach Polskiego Programu Jakości Obsługi na podstawie badania opinii konsumentów.

• 10/03/2016 SHELL FINALISTĄ KONKURSU STACJA BENZYNOWA ROKU 2016

Warszawa, 10 marca 2016 r. - Stacja paliw Shell 2210 Olsze Zachód, usytuowana przy autostradzie A1, znalazła się wśród finalistów piątej edycji konkursu Stacja Benzynowa Roku 2016.

• 23/02/2016 Zbliża się europejska edycja Shell Eco-marathon 2016 w Londynie

Co to jest? Porusza się 25 km/h, zrobione jest za pomocą drukarki 3D i może pokonać trasę z Londynu do Rzymu, tam i z powrotem, zużywając tylko jeden litr paliwa?

• 14/01/2016 NOWE FORMATY: ZAKOŃCZYŁ SIĘ PIERWSZY ETAP MODERNIZACJI STACJI SHELL W POLSCE

Warszawa/Poznań, 14 stycznia 2016 roku – otwarciem poznańskiej stacji Shell firma zakończyła pierwszy etap modernizacji swoich obiektów w Polsce. Stacja przy ulicy 28 czerwca 1956 r. w Poznaniu przebudowana została według tzw. koncepcji „full format”, który powstał zarówno z myślą o zawodowych kierowcach flot, jak i lokalnych klientach.