Tankuj na Shell i zdobądź aż do 50% rabatu na produkty Philips!*

Klienci, którzy zatankują, co najmniej 25 litrów paliwa Shell między 29 września 2014 r. a 18 stycznia 2015 r. i posiadają kartę Shell ClubSmart, otrzymają kupon rabatowy uprawniający do 10% zniżki na wybrane produkty Philips. Kupony można ze sobą łączyć aż do maksimum 50% rabatu w zależności od produktów. Pełna gama produktów znajduje się na stronie www.philips.pl/shell.

Każda wizyta na Shell jest okazją nie tylko do zatankowania wysokiej jakości paliw Shell, ale również do zdobycia rabatu na wybrane produkty firmy Philips. Produkty z oferty Philips mogą być świetnym pomysłem na świąteczny prezent dla całej rodziny.

Specjalnie przygotowana na potrzeby promocji oferta Philips obejmuje m.in.: żelazko, golarkę elektryczną, robot kuchenny oraz blender. Pełna gama produktów oraz szczegóły promocji dostępne są na stronie www.philips.pl/shell. Rabat jest do wykorzystania przy zakupie produktów na ww. stronie internetowej, poprzez rejestrację unikalnego kodu znajdującego się na kuponie.

Z każdym tankowaniem, co najmniej 25 litrów paliwa Shell FuelSave lub Shell AutoGas, kierowcy otrzymują 10% kupon rabatowy. Przy tankowania paliw premium Shell V-Power Nitro+ klient otrzymuje dwa 10% kupony rabatowe na produkty Philips.  Przed otrzymaniem kuponu klienci każdorazowo muszą okazać ważną kartę Shell ClubSmart.

Istnieje również możliwość dołączenia do programu lojalnościowego Shell ClubSmart bezpośrednio na stacji. Kupony rabatowe można ze sobą łączyć  aż do uzyskania 50% rabatu w zależności od wybranego produktu. Rabat naliczany jest od cen podanych na stronie www.philips.pl/shell. Kupony muszą zostać zrealizowane do 31 stycznia 2015 roku. Wartość maksymalnego rabatu zależna jest od wybranego produktu z listy produktów objętych promocją.

Więcej informacji, w tym regulamin promocji jest dostępne na www.shell.pl

*Promocja trwa od 29.09.2014 r. do 18.01.2015 r. lub do wyczerpania kuponów. Rabat obowiązuje od cen podanych na www.philips.pl/shell . Promocja obejmuje tylko uczestników programu ShellClubSmart. Maksymalna wysokość rabatu zależna jest od wybranego produktu.