Kawa gratis po zakupie 4 kaw

Przyjedź na stację Shell, kup dowolną, aromatyczną kawę, zbieraj naklejki i dodatkowe punkty Shell ClubSmart, które wymienisz na kawę gratis.
Kawa gratic po zakupie 4 kaw

Każdy Klient, który w okresie sprzedaży promocyjnej zakupi 4 kawy objęte promocją (do wyboru z wszystkich dostępnych rodzajów kawy z asortymentu Deli2go, CoffeeHeaven express/Costa express), otrzyma dodatkowe punkty Shell ClubSmart oraz naklejki, które będzie mógł wymienić na kawę Deli2go o pojemności 200 ml lub CoffeeHeaven/Costa o pojemności 350 ml.

Zakup czterech kaw, potwierdzony zebraniem czterech naklejek na specjalnym kuponie promocyjnym i zarejestrowany na karcie Shell ClubSmart, upoważnia Uczestnika Promocji do otrzymania gratisowej kawy Deli2Go o pojemności 200ml lub CoffeeHeaven/Costa o pojemności 350ml. Uczestnik Promocji ma prawo wymienić punkty na  gratisową kawę nie wcześniej niż 24 godziny po dokonaniu zakupu 4 Produktów. Uczestnik promocji nie ma prawa do otrzymania gratisowej kawy w późniejszym terminie niż do dnia 30.11.2014r. Uczestnik promocji nie ma prawa do otrzymania gratisowej kawy na podstawie jakiegokolwiek dowodu zakupu kawy: paragon, faktury VAT, potwierdzenia płatności kartą płatniczą, kartami flotowymi Shell, UTA, DKV lub innego dokumentu.

Do odebrania kawy gratis Deli2go, Klient musi okazać kupon z poprawnie przyklejonymi czterema naklejkami Deli2go, do odebrania kawy gratis CoffeeHeaven/Costa - cztery naklejki CoffeeHeaven/Costa.