Ciesz się jazdą z aplikacją Shell Motorist!

Nowa, mobilna aplikacja została stworzona specjalnie by przynieść jeszcze większą satysfakcję z codziennych podróży.
Aplikacja Shell Motorist

Warszawa, 28 lutego 2013r. – Jeżeli jesteś kierowcą, który każdego dnia wiele godzin spędza w trasie, ta aplikacja będzie dla Ciebie doskonałym rozwiązaniem. Przygotowana przez największy koncern paliwowy na świecie, aplikacja Shell Motorist jest już dostępna dla użytkowników telefonów iPhone oraz pracujących na systemie Android.

Rozbudowana a jednocześnie przejrzysta aplikacja, pozwala na szybkie odnalezienie najbliższych stacji Shell w 30 krajach na świecie, a od dzisiaj – także w Polsce. Dzięki niej możesz nie tylko zaplanować swoją podróż, ale również na bieżąco kontrolować stan techniczny auta. Służy temu dodatkowa funkcja „Moje alerty serwisowe”, umożliwiająca pilnowanie ważnych dla Twojego samochodu terminów, takich jak przeglądy okresowe czy ważność ubezpieczeń OC i AC. Oprócz tego aplikacja  pozwala na sprawdzenie daty ostatniej wymiany oleju.

Przed Tobą podróż w nieznane wcześniej miejsce? Z pomocą aplikacji Shell Motorist, będziesz mógł dokładnie zaplanować trasę przejazdu, uwzględniającą nawet najdrobniejsze szczegóły, np. myjnię, restaurację czy też inne udogodnienia dostępne na stacjach Shell.

Shell Motorist to także cenne źródło informacji o najnowszych ofertach i promocjach, jakie Shell regularnie przygotowuje dla swoich stałych klientów. Dzięki aplikacji, na bieżąco będziesz otrzymywał ofertę dostosowaną do twoich osobistych potrzeb oraz wymagań.

„Mamy nadzieję, że aplikacja Shell Motorist sprawi, że bycie klientem Shell stanie się przyjemniejsze i bardziej opłacalne niż kiedykolwiek. Po raz pierwszy za pośrednictwem aplikacji, kierowcy będą mieli dostęp do aktualnych informacji w 30 różnych krajach. Pomogą im one efektywniej zaplanować trasy podróży, zadbać o swoje pojazdy, odnaleźć większość obiektów Shell i zapoznać się z ich aktualnymi ofertami. Dodatkowe narzędzie Shell CLUBSMART pozwoli naszym klientom zarządzać osobistym kontem w podróży, dostarczając produkt w pełni dostosowany do ich potrzeb oraz wymagań.” – mówi  Marek Gawroński , rzecznik prasowy Shell Polska.

Royal Dutch Shell

Royal Dutch Shell jest  globalną grupą energetyczno - paliwową, której siedziba główna mieści się w Hadze, ale akcje grupy obecne są na giełdach w Londynie, Amsterdamie i Nowym Jorku. Firmy Shella działają w ponad 100 krajach, a ich działalność obejmuje wydobycie ropy i gazu ziemnego; produkcję i sprzedaż upłynnionego gazu naturalnego oraz technologię upłynniania gazu; wytwarzanie, sprzedaż i transport produktów paliwowych oraz chemicznych; oraz projekty dotyczące odnawialnych źródeł energii, łącznie z energią wiatrową i słoneczną. W celu uzyskania dodatkowych informacji, prosimy odwiedzić stronę www.shell.com

Marek Gawroński                                        Karolina Jamiołkowska

Rzecznik Prasowy Shell Polska                          Edelman Polska